Top Menu
zonder recept kopen

Wartec is een crème voor uitwendig gebruik die het actieve bestanddeel podofyllotoxine bevat. Podofyllotoxine is een plantaardig extract met antivirale werking. De crème bestaat uit deze stof en een aantal hulpmiddelen. Podofyllotoxine remt de groei van cellen. Het wordt vooral gebruikt bij wratten aan de geslachtsdelen (genitale wratten).

Recept nodig of niet?

Het geneesmiddel is uitsluitend op doktersrecept verkrijgbaar. Hebt u al ervaring met het product dan kunt u online Wartec, zonder recept van uw eigen huisarts, bestellen. Wij vonden het via het Nederlandstalige Dokteronline.com. Zij werken met een eigen arts en apotheek waardoor je het consult via een online vragenlijst kunt doen. De recensies zijn goed dus het lijkt ons een prima optie.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

De wartec crème wordt gebruikt voor de behandeling van wratten aan de genitale delen bij zowel de man (op de penis) als de vrouw ( uitwendige geslachtsorganen ).

Hoe gebruikt u Wartec?

Wees zeer zorgvuldig bij het aanbrengen van de crème. Was zowel uw handen als het aangedane lichaamsdeel zorgvuldig met water en zeep. Zorg ervoor dat u de wartec crème alleen op de wrat aanbrengt en niet op de omliggende huid. Was na het aanbrengen van de crème nogmaals uw handen. Mocht er onverhoopt toch wat crème op uw huid zijn gekomen, was dit dan met een schoon washandje weg.

Krijgt u wartec in uw ogen, spoel dan goed na met water en waarschuw uw huisarts.

Wartec dosering

U kunt de wartec crème twee maal per dag gebruiken, ‘s morgens en ‘s avonds. Gebruik de crème niet vaker dan drie dagen achter elkaar. Neem daarna een pauze van vier dagen. Mochten er na deze vier dagen nog wratten aanwezig zijn, dan kunt u de wartec behandeling herhalen. Wanneer de wratten na vier kuren nog niet weg zijn, kunt u het beste contact op te nemen met uw huisarts.

Vergeet u per ongeluk een behandeling dan moet u deze niet alsnog inhalen. Ga verder met de kuur zoals hierboven beschreven.

wartec bestellen zonder recept
Wartec zalf

Bijwerkingen van Wartec

Als na een paar dagen de wratten verdwijnen, kan de huis lokaal geīrriteerd raken. Soms wordt de huid wat vlekkerig en gevoelig. Er kan jeuk optreden en er kunnen oppervlakkige wondjes verschijnen. Daarnaast kunnen de in de wartec crème aanwezige hulpstoffen soms een allergische reactie veroorzaken.

Indien er een andere bijwerking optreedt dan hier genoemd, dient u contact op te nemen met uw huisarts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Gebruik dit geneesmiddel niet:

  • Wanneer u zwanger bent.
  • Wanneer u borstvoeding geeft.
  • Wanneer u open wonden heeft.
  • Bij kinderen.
  • Wanneer u andere medicijnen gebruikt die podofyllotoxine bevatten.

Houdbaarheid

Let op de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Bewaar wartec op kamertemperatuur en sluit na gebruik de tube goed af met de bijgeleverde dop.

Overige beperkingen

Als u wartec gebruikt, gelden er geen beperkingen voor wat betreft het gebruik van alcohol, autorijden of het gebruik van levensmiddelen. Raadpleeg wel altijd de bijsluiter voor overige contra-indicaties en waarschuwingen.

Disclaimer:
Productinformatie is slechts afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van desterrenlijn.nl

About The Author

1 Comment

  1. Deze zalf werkt goed, site van link hierboven is inderdaad een goede suggestie om het te bestellen als je het druk hebt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

vijftien + negentien =

Close