Top Menu
zonnebrandcreme baby en kind

Als je een kleine hebt ga je anders naar dingen kijken, neem iets simpels als zonnebrandcreme voor je baby of kind. Tegenwoordig zijn de verhalen over veroorzakers van dit en dat niet van de lucht. Als ouder zijnde lijk je dit nog meer te filteren en na verloop van tijd lijkt het wel alsof niets meer goed is.

Als je enige tijd besteed aan onderzoek, wat ik dus gedaan heb, zijn er een aantal varianten die je tegenkomt. De beste zonnebrand creme voor baby en kind vind ik nog steeds die van Lovea. Er zijn andere varianten op basis van kokosolie verkrijgbaar, maar dit is niet handig voor het gezicht want olie is niet echt prettig als je het in je ogen krijgt. Dat wil je dus voorkomen.

Het volgende probleem is waar je, als je haast hebt en betrouwbaar ergens iets wil bestellen dat spul kan kopen. Heel simpel, gewoon bij Bol.com. Die hebben steeds meer merk ik, erg fijn achteraf betalen als optie en je besteld het gewoon terwijl je aan het werk bent zonder gedoe met een random reader etc.

Tadaaa hier is ie. Veel succes met deze, wat mij betreft, beste zonnebrand voor baby en kind!

Voordelen baby en kind zonnebrand Lovea:

Anti allergeen
Dus geschikt voor een gevoelige huid
Biologisch

Zelf vatten ze het zo samen:
Deze handige spray beschermt de huid van kinderen op een veilige wijze tegen zowel UVA- als UVB- straling. De spray bevat hiervoor een 100% natuurlijk, mineraal zonnefilter op basis van titaniumdioxide. De waterbestendige formule is vrij van synthetische parfums en bevat geen parabenen of nanodeeltjes.

About The Author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 × 5 =

Close